BEKS ladesystemen

BEKSDe BEKS ladesystemen wordt horizontaal in de wagen geplaatst waardoor u met behulp van de lange laden uw spullen naar u toe halen. Hierdoor benut u het laadvolume in uw wagen optimaal, heeft u overzicht op de complete inhoud en kunt u altijd zaken in de wagen leggen zonder dat de rest van uw lading wordt geblokkeerd. Bijkomend voordeel is een betere ergonomie voor u en een veel gunstiger zwaartepunt in uw bedrijfswagen.
De kern is dat u méér vervoert met méér overzicht. 

Dit ladesysteem heeft 7 voordelen ten opzichte van de traditionele bedrijfswageninrichtingen. De kern is dat u méér vervoert en méér overzicht heeft.

De voordelen op een rij:

nu zelf inrichten

  • Bespaar op uw autokosten: 50% tot wel 75% meer bruikbaar laadvolume.  Gebruikt het laadvolume van uw bedrijfswagen(s) optimaal en vervoer meer.
  • Verbeter de efficiëntie en ergonomie: maak uw complete lading (assortiment) zichtbaar en eenvoudig toegankelijk zonder in de wagen te moeten klimmen.
  • Bespaar dagelijks tijd en ergernis: heb alles bij en voorkom onnodig zoeken. De laden zijn volledig zelf in te delen.
  • Verleng de levensduur van uw gereedschappen: voorkom onnodige beschadigingen door schuiven of stapelen van uw spullen.
  • Verlaag uw afschrijvingskosten: door eenvoudige techniek en door gebruik te maken van RVS en Aluminium, is een groot draagvermogen en een lange levensduur gegarandeerd. Het overbouwen van het systeem is eenvoudig.
  • Verbeter de rijeigenschappen van uw bedrijfswagen: de lichtgewicht inrichting zorgt voor een betere gewichtsverdeling en een lager zwaartepunt van uw voertuig. Dit verhoogt de veiligheid en verbetert de rijeigenschappen van uw bedrijfswagen(s).
  • Verklein de kans op diefstal: uw materialen en uw gereedschappen zijn voor derden van buitenaf niet meer zichtbaar.

6 voorstellen voor een optimale inrichting

Inrichting bedrijfswagens achterzijde

Inrichting bedrijfswagens enkel aan de achterzijde
U richt van uw bedrijfswagen enkel de achterzijde in. Bijvoorbeeld bij bestelwagens zonder zijdeur.

Inrichting achterzijde

Inrichting achterzijde personen-, tereinwagens en pick-up trucks
U richt alleen de achterzijde in, bereikbaar via de achterklep of achterdeuren.

 

Inrichting bedrijfswagens

Inrichting gedeelte van de bedrijfswagen
U richt een gedeelte van de achterzijde in of u richt alleen de achterzijde in en laat de laadruimte bij de zijdeur vrij (bijvoorbeeld gereedschap en/of voorraad blijven gescheiden.)

Dubbele laadvloer

Dubbele laadvloer in uw bedrijfswagen
U creëert eenvoudig extra opbergruimte met minimaal verlies van vloeroppervlakte en/of hoogte. Mogelijk met vloer op 17,5 cm, 32 cm, 46,5 cm of 62 cm en over de totale lengte/breedte van de laadruimte.

 

Inrichting zijdeur

Inrichting aan de zijdeur van uw bedrijswagen
U richt enkel het deel van de laadruimte in, bereikbaar via de zijdeur en houdt de laadruimte aan de achterzijde vrij. Dit in verband met de tilhoogte van uw lading aan de achterzijde of het vervoer van pallets/machines of andere goederen. Bijkomend voordeel is dat het gewicht van de inrichting, mooi in het midden van het voertuig is gesitueerd.

Combinatie

Combinatie
U werkt met een verspringende hoogte van de ladensystemen aan achter- en/of zijkant. U kunt zo de inrichting afstemmen op de te vervoeren goederen en de inrichting zo samenstellen dat die voor u optimaal is.

 

Special: inrichtingen voor dierenartsen

Ladesystemen voor dierenartsenDierenartsen kennen al  lang het gemak van inrichtingen met lades, daarmee dat onze ladesystemen uitermate geschikt zijn voor hun noden.
Het grote voordeel van onze inrichtingen, is dat met extra aanvullingen een uitstekende en betaalbare maatoplossing voor vrijwel elk voertuig gerealiseerd kan worden, of het nu gaat over een personenwagen, een bestelwagen of 4x4.
Hier vindt u alles voor de inrichting van uw wagen, van autoaphotheek tot complete inrichting met koeling, stroompakket en mobiele oplossingingen voor uw apparatuur.

Meer over inrichting voor dierenartsen

 

Interesse in  BEKS ladesystemen ? Als BEKSperience center kan u bij ons rekenen op professioneel advies!

Neem contact met ons op

Foto's