Onze medewerkers beschikken over een ruime kennis en ervaring en helpen u mee bepalen welke totaalinrichting voor uw bedrijfswagen in Vlaams-Brabant aan uw eisen voldoet.
Een specifieke wens of nood aan een inrichting die voor u een perfecte oplossing kan bieden voor uw transport regio Vlaams-Brabant? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij kunnen alles op maat opleveren.
Wij werken enkel met de meest kwalitatieve materialen en producten die volgens strenge kwaliteitsnormen worden geproduceerd.

Onze mogelijkheden voor uw bestelwageninrichting regio Vlaams-Brabant

Group Cé bedrijfswageninrichting

Group Cé Bedrijfswageninrichting kent een modulair systeem dat bestaat uit losse componenten die naar wens worden samengevoegd tot één totaalinrichting. Hierdoor beschikt u over voldoende kast- en opbergruimte in uw camionette. 
Nood aan een oplossing voor uw bedrijfsvoertuig in Vlaams Brabant? Contacteer ons voor een gratis offerte op maat!
Meer info

Beks ladesystemen

De ladesystemen van Beks wordt horizontaal in de wagen geplaatst waardoor u met behulp van de lange laden uw spullen naar u toe halen. Hierdoor benut u het laadvolume in uw wagen optimaal.
Meer info

TANOS® mobil

Het gepatenteerde systeem TANOS® mobil zekert uw lading en is eenvoudig te installeren, gemakkelijk in gebruik en heeft een lange levensduur.
Meer info

Beks For Vets

Beks-for-Vets ontwikkelt ladesystemen geheel gericht op het gebruiksgemak van dierenartsen. Dit zorgt voor een efficiënte inrichting die opbergen een stuk gemakkelijker, overzichtelijker en hygiënischer maakt.
Dierenarts in Vlaams Brabant? Contacteer ons voor een gratis offerte op maat!
Meer info

 

Interesse in bedrijfswageninrichting regio Vlaams-Brabant?
Bij ons kan u rekenen op professioneel advies en een gewaarborgde kwaliteit!

Vraag een gratis offerte Contact ons voor meer info