BEKS ladesystemen

BEKSBeks ontwikkelde een ladesysteem als alternatief voor de traditionele rekken tegen de zijwanden. Dit zorgt voor een efficiënte inrichting, die opbergen een stuk gemakkelijker en overzichtelijker maakt. Bovendien verliest u geen ‘loopruimte’ op de laadvloer. Het ladesysteem wordt modulair opgebouwd vanaf de vloer met vier breedtes, vier hoogtes en tien dieptes die eindeloos te combineren zijn. 

De voordelen op een rij:

nu zelf inrichten

  • Optimaal overzicht en inhoud altijd toegankelijk
  • Vlakke laadvloer waarop u eenvoudig grote objecten kunt vervoeren
  • Ergonomisch: niet langer klimmen en bukken in uw wagen 
  • Optimaal gebruik van de laadruimte
  • Lager zwaartepunt en goede gewichtsverdeling
  • Veilig voor u en uw materialen
  • Lichtgewicht, efficiënt en duurzaam

Eindeloze mogelijkheden

De ideale bedrijfswageninrichting bepaalt u zelf met de ladesystemen van Beks. Met de keuze uit vier breedtes, vier hoogtes en 10 dieptes, kunt u eindeloos combineren. Het systeem is vrijwel onbeperkt koppelbaar in hoogte en breedte en wordt conform uw wensen en specificaties geproduceerd. Bovendien is het systeem eenvoudig in te bouwen en in elke wagen te gebruiken.

De vele indelingsmogelijkheden van de lades bevorderen het overzicht. De kleur van het frontje van de lade is standaard grijs, maar kan naar keuze ook zwart worden uitgevoerd. De lichtgewicht ladesystemen worden opgebouwd uit duurzame materialen. Beks gebruikt hiervoor aluminium, RVS, staal en hout.

Bent u toe aan een andere auto? Geen probleem! Het systeem kan eenvoudig worden overgebouwd.

Beks ladesystemen

Special: inrichtingen voor dierenartsen

Ladesystemen voor dierenartsenDierenartsen kennen al  lang het gemak van inrichtingen met lades, daarmee dat onze ladesystemen uitermate geschikt zijn voor hun noden.
Het grote voordeel van onze inrichtingen, is dat met extra aanvullingen een uitstekende en betaalbare maatoplossing voor vrijwel elk voertuig gerealiseerd kan worden, of het nu gaat over een personenwagen, een bestelwagen of 4x4.
Hier vindt u alles voor de inrichting van uw wagen, van autoaphotheek tot complete inrichting met koeling, stroompakket en mobiele oplossingingen voor uw apparatuur.

Meer over inrichting voor dierenartsen

 

Special: inrichtingen voor politievoertuigen

Speciaal voor politievoertuigen ontwikkelde Beks ladesystemen, kasten en bureaumeubels op maat gemaakt voor politiecombi's en andere politievoertuigen.

Inrichting politiecombi Inrichting politiecombi Inrichting politiecombi Inrichting politiecombi Inrichting politiecombi Inrichting politiecombi

Download folder (PDF)

 

Interesse in  BEKS ladesystemen ? Als BEKSperience center kan u bij ons rekenen op professioneel advies!

Neem contact met ons op

Foto's