BEKS For Vets

BEKS for vetsWilt u een praktijkwagen die niet alleen overzichtelijk en hygiënisch is, maar ook is voorzien van alle gebruiksgemakken voor u als dierenarts? Zoals een CoolBox met extra stroomvoorziening, 230 volt voor een printer, stromend water met afvoer en de mogelijkheid tot het scheiden van afval. Ontdek het lichtgewicht opbergsysteem van BEKS-for-Vets.

Met dit unieke ladesysteem heeft u een optimaal overzicht. Op de vlakke laadvloer bovenop het ladesysteem kunt u eenvoudig grote dingen vervoeren, maar ook boodschappen doen of privégebruik blijft mogelijk. U benut het volledige laadvolume van uw wagen en houdt een vrij zicht rondom. Uw auto wordt hygiënisch, representatief, veilig en overzichtelijk. Door het lage zwaartepunt van dit lichtgewicht ladesysteem helt uw praktijkwagen minder over in bochten.

nu zelf inrichten

Eindeloze mogelijkheden

Het unieke ladesysteem van BEKS-for-Vets gaat verder waar andere systemen stoppen. De drie breedtes, vier hoogtes en tien dieptes van de lades zijn eindeloos met elkaar te combineren. Het systeem is modulair opgebouwd, koppelbaar en de vele accessoires creëren zowel binnen als buiten de lades volop mogelijkheden.
Wilt u een lade van slechts 60 diep of kiest u voor een diepte van maar liefst 190? Geen probleem: ons gamma is eindeloos. U kunt het systeem in iedere wagen gebruiken en het kan goed worden overgebouwd naar een volgende auto. Het systeem is gebouwd met duurzame en lichtgewicht materialen als aluminium, kunststof en lichtgewicht houtsoorten. Het frame is van een hoogwaardige RVS.

Wenst u meer info over al de mogelijkheden? Als BEKSperience center kan u bij ons rekenen op professioneel advies!

Neem contact met ons op

Moeiteloos opbergen

Het BEKS-for-Vets ladesysteem zorgt voor een efficiënte inrichting, die opbergen een stuk gemakkelijker, overzichtelijker en hygiënischer maakt. Het ladesysteem wordt modulair opgebouwd vanaf de vloer met drie breedtes, vier hoogtes en tien dieptes die eindeloos te combineren zijn. Afhankelijk van de afmetingen van uw voertuig, uw budget en uw wensen bepaalt u uw inrichting. Van een auto-apotheek in een personenwagen tot een compleet ladesysteem in een grotere praktijkbus.

Voordelen ladesysteem

 • Vlakke laadvloer waarop u eenvoudig grote objecten kunt vervoeren
 • Ergonomisch en optimaal gebruik van de laadruimte
 • Lager zwaartepunt en goede gewichtsverdeling
 • Veilig voor u en uw materialen
 • Lichtgewicht, efficiënt en duurzaam

Producten

BEKS Braveur-Line Auto-Apotheek

Heeft u een voorkeur voor een Auto-Apotheek? BEKS-for-Vets gaat met de Braveur-Line nog een stapje verder. Deze Auto-Apothekenlijn is volledig afgestemd op het gebruik door dierenartsen. U kunt kiezen uit 5, 6, 8 of 9 lades, standaard uitgevoerd met een soft close systeem en automatische vergrendeling. Ook is er een geïsoleerde en een gekoelde uitvoering beschikbaar. Het donkergrijze front met het witte interieur geeft het geheel een gedistingeerde look.

De Braveur-Line kan rijk worden uitgerust met vele lade-indelingen, een schrijftablet en afvalbakjes bevestigd in de lade, bovenop het meubel of aan de zijkant. Een uitgekiende led-verlichting zorgt voor de finishing touch. De lades kunnen individueel uit de kast worden genomen. Daarnaast is het gehele systeem eenvoudig uitneembaar door de bevestiging met spindels. Door de standaard hoogte van 62 cm past dit meubel in vele voertuigen.


BEKS Kennelbouw

Transporteert u uw eigen trouwe viervoeter of neemt u patiënten mee in uw voertuig? Dan kan een kennelrek of een volledige kennel een oplossing zijn. BEKS-for-Vets kan iedere gewenste kennel, in elke gewenste uitvoering voor u bouwen. Wij doen dat al voor gespecialiseerde hondenuitlaatservices, maar ook een kleine kennel is geen probleem.

Een kennel wordt opgebouwd uit geanodiseerd aluminium profielen. Voor jonge bijtgrage honden kan de binnenzijde worden voorzien van een fijn gaas. Naar keuze kan ook de bovenzijde worden dichtgemaakt met aluminium profielen of een kunststof
sluitplaat. Daarnaast behoort een uitneembaar vloerdeel tot de mogelijkheden. De deursluitingen vergrendelen automatisch, zodat openen alleen mogelijk is door mensenhanden.


BEKS Top-Drawer vloerladesysteem

Met dit unieke systeem heeft u een optimaal overzicht. Op de vlakke laadvloer bovenop het ladesysteem kunt u eenvoudig grote dingen vervoeren, maar ook boodschappen doen of privégebruik blijft mogelijk. U benut het volledige laadvolume van uw wagen en houdt een vrij zicht rondom. Uw auto wordt hygiënisch, representatief, veilig en overzichtelijk. Door het lage zwaartepunt van dit lichtgewicht ladesysteem helt uw praktijkwagen minder over in bochten.

Het ladesysteem wordt modulair opgebouwd vanaf de vloer met drie breedtes, vier hoogtes en tien dieptes die eindeloos te combineren zijn. Afhankelijk van de afmetingen van uw voertuig, uw budget en uw wensen bepaalt u uw inrichting. Van een auto-apotheek in een personenwagen tot een compleet ladesysteem in een grotere praktijkbus.

Voordelen ladesysteem:

 • Optimaal overzicht en inhoud altijd toegankelijk
 • Vlakke laadvloer waarop u eenvoudig grote objecten kunt vervoeren
 • Ergonomisch en optimaal gebruik van de laadruimte
 • Lager zwaartepunt en goede gewichtsverdeling
 • Veilig voor u en uw materiaal
 • Lichtgewicht, efficiënt en duurzaam

Dynnox brancard systeem met BEKS-opbouw

BrancardVoor het vervoeren van een zwaar RX toestel met alle benodigdheden, of voor een complete behandelunit voor de paardentandarts, inclusief stroomvoorziening, stromend water en perslucht. De Dynnox is er klaar voor!

Dynnox is een multifunctioneel laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens vergelijkbaar met het principe van een ambulance-brancard. Door de unieke en veelzijdige functionaliteit is Dynnox een tijdbesparend en arbo-vriendelijk transportmiddel. U hoeft geen zware materialen meer te tillen en het gebruik van Dynnox bespaart u het vaak heen en weer lopen naar uw bedrijfswagen als u veel verschillende goederen naar de werkplek moet brengen.


Gasdichte BEKS maatwerk kast met aluminium binnenmantel

Het vervoeren van vloeibare stikstof voor het transport van preparaten en/of sperma is een delicate zaak. Natuurlijk zit de stikstof in speciale vaten, maar bij lekkage is het probleem in potentie dodelijk!

De kast is aan de binnenzijde volledig voorzien van een aluminium mantel. Ook het ladefront is voorzien van een dubbel rubber. De sluiting is volledig aan de buitenzijde voorzien. Er is hierdoor een gasdichte omgeving gecreëerd, bij atmosferische druk. De kast past uiterlijk nagenoeg in het standaard BEKS-gamma, getuige de normale lade die rechts van de “gaskast” is afgebeeld.


BEKS Slide uittrekbare slede

Om je lading buiten het voertuig te gebruiken is een BEKS slide ideaal. Door het stevige vergrendelingssysteem staat de lading zowel binnen als buiten het voertuig stevig vast. De BEKS-Slide uittrekbare slede kunnen wij u in 5 uitvoeringen leveren.


BEKS Power Supply

Power supplyEen voorziening voor (extra) stroom in een voertuig is geen vanzelfsprekendheid. Er is heel veel mogelijk, maar het is vrijwel altijd maatwerk. Is er een extra verbruiker aan boord voor 12 volt, of is 230 volt dringend gewenst? Het kan allemaal met de MasterVolt componenten, die BEKS toepast.

Een extra verbruiker is tijdens het rijden meestal niet zo’n probleem, voor de moderne auto’s. Het wordt een ander verhaal, als er een extra verbruiker is, die continue gevoed moet worden. Ook als het voertuig stil staat of weinig kilometers rijdt. Dan is een extra accu, met een acculader op 230 volt al snel een vereiste. Dat kan door gedurende stilstand (meestal ’s nachts) de installatie “te stekkeren”. Daarmee wordt bedoeld dat de auto wordt aangesloten op een stopcontact, zodat de acculader de accu volledig kan vullen. Afhankelijk van de stroomafname is dat 1 tot 7 dagen per week noodzakelijk.

Het kan ook gewenst zijn om tijdens het rijden, of op locatie, 230 Volt in de auto te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een printer of een oplader. Wij kunnen dat voor u verzorgen. Een grondige analyse van wat u wilt en wat de stroomafname is van de apparaten die u wilt aansluiten, in combinatie met de gebruiksduur is dan noodzakelijk.


Accessoires

De accessoires van BEKS-for-Vets zijn erop gericht het werk van u als dierenarts te verlichten. Zowel voor de Top Drawer-Line als de Braveur-Line bieden wij u een groot assortiment aan.

Een greep uit het assortiment:

 • CoolBox of koellade met compressorkoeling
 • Accubewaking of extra GEL-accu
 • Buitenaansluiting voor acculader (met startonderbreking)
 • Stroom aan boord met omvormer voor 230 volt
 • Scheiding van medisch, chemisch en restafval
 • Watervoorziening, eventueel met toevoer zeep en desinfecteringsmiddel
 • Dynnox brancardsysteem voor mobiele kar in en uit uw wagen
 • Indelingen voor 50, 100 en 250 ml flesjes
 • Extra verlichting van de laadruimte
 • Schrijftablet of extra laptop lade

Interesse als dierenarts in een BEKS-for-vets inrichting? Als BEKSperience center kan u bij ons rekenen op professioneel advies!

Neem contact met ons op  Download de folder