Pasvorm zetelhoezen

Pasvorm zetelhoezen voor bijna alle bestelwagens en/of vrachtwagens!
Tevens ook maatwerk!

Deze pasvorm stoelhoezen worden over de bestaande stoelen gemonteerd en sluiten perfect aan op de vaste bekleding van de auto. Elke stoelhoes is individueel te bestellen in vele luxe textielmateriaalsoorten alsmede in diverse soorten kunstleder (ook wel Skai genoemd), inclusief de armsteunen en hoofdsteunen. Al deze onderdelen worden op maat gemaakt.

zetelhoezen stoelhoezenKenmerken:

  • Uitstekende pasvorm
  • Zorgvuldig geselecteerde stofsoorten van de hoogste kwaliteit (ISO9000-cert.)
  • Vele kleurstellingen / stofsoorten
  • Prima Uitwasbaar zonder vormverlies
  • Ook te bestellen voor alle typen bestelwagens

 

Semi-pasvorm

De semi-pasvorm autostoelhoezensets zijn perfect afgestemd op de stoelen van diverse personenwagens. Doordat de hoezen worden geproduceerd in drie maten voor de voorstoelen (M, L en XL), en voor de achterbank (M-L en L-XL) is er altijd een goede pasvorm voor uw autostoel beschikbaar. Tevens kunt u de hoezen individueel samenstellen (losse set voorstoelen en losse achterbank seperaat verkrijgbaar).

 Zetelhoezen

In dezelfde stof kan afzonderlijk een achterbankhoes worden gekocht. De kwaliteit van deze stoelhoezen is te omschrijven als zeer stevig en elegant. De hoezen zijn gemaakt van een zeer sterk en duurzaam automotive-textiel, gelamineerd met schuim. De stoelhoezen zijn ook geschikt voor autostoelen met zij-airbags.

Interesse in pasvorm zetelhoezen voor uw voertuig?

Contacteer ons voor de mogelijkheden