Ergorack ladderlift

Ergorack rotationMet zijn lichte aluminiumconstructie gebruikt ErgoRack slechts 35% van de toegestane daklast van het voertuig. Het gepatenteerde design wordt bediend vanaf de grond met een ergonomische hendel. Met deze ladderlift kan de ladder gemakkelijk op het dak geladen/gelost worden ongeacht de hoogte van het voertuig.

 • De ladder wordt automatisch op het dak vergrendeld voor een veilig transport.
 • ErgoRack kan worden aangepast aan specifieke ladders en ladingtypes.
 • In krappe parkeersituaties, bij het parkeren op hellingen of wanneer het laden/lossen heel snel moet gebeuren, is ErgoRack de ideale partner op het dak van uw bestelwagen.

Het ErgoRack-systeem bestaat in twee versies, afhankelijk van het type ladder. Het past aan beide zijden van het voertuig:

 • Ergo Rack Rotation (voor ladders <35kg)
 • Ergo Rack Inclined (voor ladders <55kg) 

Uiterst veilig – in één handomdraai!

ErgoRack minimaliseert de belasting van uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven uw schouders moet tillen of op het dak moet klimmen.
Twee derde van de lichamelijke belasting kan worden vermeden met ErgoRack.

Voordelen van het ErgoRack-systeem

 • ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven uw schouders moet tillen of op het dak moet klimmen.
 • ErgoRack's afwerking is corrosie bestendig en gebruikt bestaande bevestigingspunten, wat ideaal is voor een wagenpark.
 • Ladders (max. 55kg) worden met Auto Clamp automatisch op het dak vergrendeld.
 • Buizenkoker en S-Clamp zorgen voor een snel en veilig transport van ladders en ander materiaal.
 • Het lichte aluminium design (max 35% van daklaadvermogen) maakt het mogelijk meer gewicht op de dakdrager te vervoeren.
 • ErgoRack in verschillende varianten – naargelang van de behoeften en het voertuigtype – spaart tijd en geld en staat garant voor veiligheid.
 • Lichtgewicht aluminium design bespaart op benzine en verhoogt het laadvermogen.
 • Milieuvriendelijk en veilig! 100% recycleerbaar en minder belastend voor het milieu. 

ErgoRack-specificaties

Ergorack bevestigingspuntenErgoRack wordt gemonteerd in de goot of op bestaande bevestigingspunten, met of zonder bijkomende montagerails, die extra schokken kunnen opvangen.


ErgorackDe hydraulische cilinder dempt de beweging van de ladderlift voor een zachte werking.


ClampDankzij het gepatenteerde Auto-Clamp systeem wordt de ladder bevestigd met één enkele beweging en zonder extra bevestigingsriemen.


Alle typesVoor uitschuif- of platformladders worden de beugels aangepast aan de afmetingen van de ladder.


SlotEen hangslot beveiligt de ladders tegen diefstal.


AccessoiresEen hele reeks accessoires vult het ErgoRack-aanbod aan.

 

ErgoRack past op ieder type van voertuigType voertuig

ErgoRack kan worden geïnstalleerd op meer dan 80 verschillende voertuigtypes; aan beide zijden van het voertuig. Voor al uw uitdagingen hebben wij het geschikte dakdraagsysteem!

ErgoRack Rotation voor ladders <35kg

Met zijn lichte aluminiumconstructie gebruikt ErgoRack slechts 35% van de toegestane daklast van het voertuig. Het gepatenteerde design wordt bediend vanaf de grond met een ergonomische hendel. Met deze ladderlift kan de ladder gemakkelijk op het dak geladen/gelost worden, ongeacht de hoogte van het voertuig.

ErgoRack Inclined voor ladders <55kg

Met zijn lichte aluminiumconstructie gebruikt ErgoRack slechts 35% van de toegestane daklast van het voertuig. Het gepatenteerde design wordt bediend vanaf de grond met een ergonomische hendel. Met deze ladderlift kan de ladder gemakkelijk op het dak geladen/gelost worden, ongeacht de hoogte van het voertuig.

Accessoires voor uw ErgoRack

ErgoRack met S-Clamp
S-Clamp is een optie voor het gemakkelijk en economisch transporteren van lichte trap- en schuifladders op voertuigen met een laag dak. De hoorn vooraan helpt de gebruiker bij het gecontroleerd heffen (of neerlaten) van de ladder. Met één enkele beweging kan de ladder met een manueel te bedienen haak worden vergrendeld . De twee haken komen daardoor rechtop te staan. Om de S-Clamp te gebruiken, moet de gebruiker naast het voertuig staan.

S-Clamp

 

Meer accessoires

Buizenkoker

Buizenkoker
Buizenkoker (2-5m lang,  125mm in het vierkant), aan beide zijden afsluitbaar wordt met een beugel op dwarsliggers gemonteerd, zodat de ruimte binnenin volledig kan worden gebruikt voor de lading.

Laadstops

Extra laadstops
Extra laadstops kunnen worden gemonteerd op de dwarsliggers voor een veiliger transport.

zwaailichthouder

Zwaailichthouder
Een zwaailicht kan op de dwarsliggers worden gemonteerd met specifieke beugels.

Laadstoppen

Roller
De roller kan gemakkelijk geïnstalleerd worden aan de achterkant van het dakdraagsysteem en staat garant voor het comfortabel laden/lossen van lange voorwerpen.

Interesse in de Ergorack ladderlift ?

Neem contact met ons op