Ladder beveiligingssysteem

Met SafeStow® is het niet meer nodig om op het dak van het voertuig te klimmen om ladders op te bergen en veilig vast te zetten. De ladders kunnen door middel van het systeem moeiteloos worden be- en ontladen. Veilig vanaf de grond.

  • Nu 3kg lichter dan voorgaand model SafeStow3®
  • Optimale ladder beveiliging door verbeterde BeltStow
  • Nieuwe speciale uitvoering voor het vervoer van glasvezel-ladders
  • In vier uitvoeringen leverbaar (Enkel| Dubbel | Extra breed| Speciale uitvoering)

Eigenschappen

Safestow

SafeStow4® is het ultieme gereedschap om veilig ladders op uw voertuig te be- en ontladen.
 
Er zijn verschillende uitvoeringen om enkele, dubbele, extra brede en speciaal uitgevoerde ladders te vervoeren.
 
Uitgevoerd met koperen bussen en volledig afgedichte lagers waardoor glad en moeiteloos bewegen van de ladders verzekerd is.

Uitvoering

Safestow uitvoering

De SafeStow4® is vervaardigd van een zeer sterk aluminium en RVS componenten aangepast aan een veeleisende werkomgeving. De SafeStow4® combineert een zeer lage totale hoogte met een buitengewone veiligheid en comfort. De stevige riemen houden de ladders op hun plaats.
 
Indien wenselijk is er de mogelijkheid een extra hangslot toe te passen.

Productiviteit

Safestow productiviteit

SafeStow4® maakt het be- en ontladen van ladders eenvoudig en veilig. Het systeem is uitgerust met gasveren die het tillen en werken met ladders van verschillend gewicht of diverse hoogten van bedrijfsvoertuigen optimaliseren.

Bijvoorbeeld: een hogere bedrijfsauto zal een hogere weerstand op het hefsysteem als gevolg hebben. Dit wordt gewaarborgd door het vergrote hefvermogen en daarmee verhoogde draai-afstand waarmee de ladders op en af de bedrijfsauto kunnen worden geladen.

Veiligheid

Safestow veiligheid

Veiligheid is een van de belangrijkste kenmerken van de SafeStow4®. In lijn met alle voorgangers en producten van Rhino is ook de SafeStow4® onderworpen aan stricte veiligheidseisen en testen. Het systeem is volledig TUV GS Rheinland gekeurd en getoetst aan een 20g crashtest.

 

Download brochure (PDF)

 

Interesse in onze ladder beveiligingssystemen?

Neem contact met ons op

Foto's