Oprijramp

Ideaal om o.a. transportwagens en motoren op en af bestelwagens, trailers of andere transportmiddelen te rijden. De oprijramp is gemaakt met een uniek vouwmechanisme en kan op verschillende hoogtes geplaatst worden: op de begane grond, trappen of laaddok.

Voordelen van een oprijramp

  • Sneller laden en lossen
  • Geringere fysieke inspanning
  • Grotere veiligheid
  • Chauffeur kan zonder hulp in- en uitladen
  • Betere werkomstandigheden

WM LIGHT PLUS

De oprijplaten uit de serie WM LIGHT PLUS zijn volledig vervaardigd van geanodiseerd aluminium. Dankzij hun lage gewicht en de standaard steunwielen en gasveer zijn ze bijzonder gemakkelijk hanteerbaar. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen: breedte van 40 tot 120 cm, lengte van 150 tot maximaal 325 cm. De uitvoeringen met een breedte tot 95 cm hebben een draagvermogen van 600 kg, bij de uitvoeringen met een breedte van 100 tot 120 cm bedraagt het maximaal draagvermogen 400 kg. De gasveer vangt het gewicht van de oprijplaat op waardoor deze vrijwel moeiteloos kan worden uit- en ingeklapt. Daarnaast is het uiteinde aan beide zijden voorzien van een steunwiel, waardoor de plaat gemakkelijk is te positioneren. Een ander belangrijk voordeel is dat de oprijplaten standaard zijn uitgerust met twee beweegbare aanlegplaten. Deze maken een perfecte overgang mogelijk tussen het rijvlak en de voertuiglaadvloer aan de ene kant en de grond aan de andere kant. De WM LIGHT PLUS draait zijwaarts naar buiten en is dus als een deur te openen om toegang te bieden tot de laadruimte. Op aanvraag zijn ook naar binnen draaiende versies verkrijgbaar. De oprijplaten uit deze serie kunnen ook worden gebruikt als laadbrug tussen twee oppervlakken van ongelijke hoogte.

WM LIGHT

De aluminium oprijplaten van de WM LIGHT-serie zijn gemakkelijk te installeren en dankzij de standaard gasveer moeiteloos in en uit te klappen. Daarnaast kunnen deze lichtgewicht oprijplaten dankzij het snelmontagesysteem eenvoudig van het ene naar het andere voertuig worden overgezet. Door het ontbreken van steunen kunnen ze ook als laadbrug worden gebruikt. Het rijvlak kan zowel in aluminium met antislipprofiel als in geperforeerd aluminium
worden uitgevoerd.

Toepassingen

WM Mobiel werkstation

Service “on the move”

WM System heeft een reeks producten bedacht waarmee u een mobiel ​​werkstation kan creëren op u werklocatie.
Al uw apparatuur kan uit de bestelwagen worden gelost dankzij de laadklep, de op maat gemaakte WM Flexy trolleys en de Dynamic werkplek; deze laatste genereert perslucht, elektriciteit en laat alle apparatuur draaien, waar deze zich ook bevindt.
WM System biedt oplossingen die u de vrijheid geven om uw voertuig om te bouwen naar de service die u wilt leveren, waardoor uw bestelwagen wordt omgevormd tot een multifunctioneel en mobiel hulpmiddel.

Wenst u meer info over onze oprijrampen?

+32 (0)11 31 66 31