Systainer3

Dankzij Systainer®, een uniform transportsysteem dat optimaal in uw bedrijfswagen kan worden geïntegreerd en waarbij alles georganiseerd en veilig opgeborgen is, geniet u van veiligheid onderweg van de vaste werkplaats tot de mobiele werkplaats.

Systainer rack

Systainer³ Rack

Het perfecte rek voor op de bouwplaats, in de werkplaats en onderweg. Het Systainer³-rek breidt het Systainer®-assortiment uit met een praktische opslagoplossing voor in totaal zes Systainer³ S 76, voor een duidelijke, flexibele en unieke mobiele sortering van kleine onderdelen in het veld.

Systainer S

Systainer³ S

De Systainer³ S in de maten S 76 en S 147 is ondanks zijn handige formaat een echte ruimtebespaarder. De nieuwste generatie MINI-systainer® T-LOC kan worden uitgerust met verschillende praktische inzetstukken en is daarom ideaal voor het opbergen van allerlei kleine onderdelen.

Systainer combi

Systainer3 Combi

De perfecte combinatie van Systainer® en een geïntegreerde lade brengt samen wat bij elkaar hoort: groot gereedschap, gevoelige apparatuur en kleine accessoires netjes georganiseerd in een praktisch koffersysteem. De combinatieoplossing voor de werkplaats en bouwplaats is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

SYSTAINER SORTAINER

Systainer3 Sortainer

Goed gesorteerd is het halve werk. De Systainer³ Sortainer in twee versies biedt niet alleen ruimte aan talloze kleine onderdelen tot grote verpakkings- en laadapparaten, maar zorgt ook voor optimale organisatie en flexibiliteit in het gebruik met zijn duidelijke structuur en variabele indeling.

Systainer toolbag

Systainer³ ToolBag M

Flexibele organisatie met toonaangevend ontwerp

Systainer³ ToolBag M – flexibele organisatie ontmoet intelligent design. De robuuste, converteerbare textieltas is een echte meester in transformatie, individualiteit gegarandeerd. In slechts een paar eenvoudige stappen verandert hij van een tas in een perfect georganiseerd opbergsysteem. De softgrip draaggreep en ergonomische schouderriem zorgen voor ergonomisch, veilig transport. Volledig compatibel met de hele Systainer®-familie.

systainer toolbox

Systainer³ ToolBox

Alles bij de hand in de Systainer³ ToolBox! De omvormbare versie van het Systainer³ systeem met veel opbergruimte voor gereedschap, werkmateriaal en accessoires. Dankzij de beweegbare draaggreep en de sluitpal van de Systainer³ kan de Systainer³ in één handomdraai gekoppeld worden. Hij kan worden aangesloten op alle Systainer³ en systainer® T-Loc en geïntegreerd in bott vario3 bestelwagenstellingen, dit maakt de ToolBox de perfecte metgezel op het werk.

Systainer3 M

De systainer³ M met de basisafmetingen 396 mm x 296 mm is verkrijgbaar in zes verschillende hoogtes.

Dankzij de grote verscheidenheid aan bodem- en dekselinzetstukken, kleuren en accessoires kan de systainer³ worden aangepast aan uw individuele behoeften.

Dankzij de gestandaardiseerde basisafmetingen is de systainer³ M optimaal geschikt voor elke standaard voertuiguitrusting.

Natuurlijk kan het ook worden verbonden met zowel de systainer® T-Loc als met de systainer® Classic-Line.

Systainer3 L

De Systainer³ L met de basisafmetingen 508 mm x 296 mm is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes.

De systainer³ L is 112 mm breder dan de systainer³ M en biedt dus meer ruimte binnenin.

Dankzij het beproefde T-Loc bedieningselement kan de systainer³ L uiteraard volledig worden gecombineerd met alle maten van de systainer³-generatie en met systainer® T-Loc.

Systainer3 Organizer

De Organizer is beschikbaar in de basisafmetingen 396 mm x 296 mm en 508 mm x 296 mm.

Hier heeft elk klein onderdeel een eigen plek zodat alles overzichtelijk is. De Organizer biedt maximale flexibiliteit voor het rangschikken, herschikken of volledig reorganiseren met de verwijderbare inzetbakken.

Kuiltjes in de bodem en in het deksel beveiligen de inzetbakken, zodat alles op zijn plaats blijft en dat niets glijdt.

Dankzij het transparante deksel kunt u zien wat er in de Organizer zit, zelfs wanneer deze is gesloten – dat is handig en bespaart tijd!

Buitengewone functies

T-Loc bedieningselement

Openen, sluiten en koppelen met één hand met ons bewezen vergrendelingselement, dat verder werd geoptimaliseerd om nog meer stabiliteit te bieden.

Koppelbaarheid

De systainer³ kan worden gecombineerd met zowel de systainer® T-Loc als de systainer® Classic-Line.

Labels

Labels kunnen snel en gemakkelijk in de sleuf van de systainer³ worden geplaatst, zelfs wanneer deze is gesloten.

Diefstalbeveiliging

De praktische diefstalbeveiliging maakt het gemakkelijk om de systainer³ in een handomdraai te vergrendelen en verzegelen, zowel op de bouwplaats als in de winkel.

Voorste handgreep

De systainer³ kan ook rechtop worden gedragen dankzij de voorste handgreep en het doordachte ontwerp.

Stabiliteit

De systainer³ is zelfs stabieler dan zijn voorgangers dankzij de geoptimaliseerde ontwerpstructuur met een derde dekselscharnier en een verhoogd versterkt bodemkruis.

In de werkplaats. Onderweg. Op de werf.

In de werkplaats

In de werkplaatst zorgen de systainer®-cases niet alleen voor structuur en organisatie.
Ons koffersysteem garandeert dat uw apparatuur veilig is verpakt en met één hand kan worden bediend zodat alles gemakkelijk beschikbaar is.

Onderweg

De derde generatie systainer®, systainer³ richt zich specifiek op mobiele oplossingen. Dankzij de gestandaardiseerde basisafmetingen is de systainer³ geschikt voor elke standaard voertuiguitrusting.

Op de werf

De systainer® is ook een uitstekende keuze op de werf. Een georganiseerd systeem maakt uw werk eenvoudiger en maakt een goede indruk bij uw klanten. De systainer® valt op met maximale stabiliteit en een nog lager totaalgewicht. U hoeft niet zoveel mee te nemen, maar u kunt altijd vertrouwen op uw koffersysteem.

De voordelen in één oogopslag:

 • Te bedienen met 1 hand
 • Alles op orde, maximaal overzicht, flexibele modules
 • Stapelbaar
 • Kan gekoppeld worden met de systainer® T-Loc en de systainer® Classic-Line.
 • Grote besparing op transport, behandelingen, kosten.
 • Eenvoudig, compact vervoeren
 • Professioneel optreden t.o.v. de klanten

Bijkomende voordelen:

 • Kwaliteit – 100% ABS-polymeer
  De beste grondstoffen, gecombineerd met de meest stabiele ontwerp van structuur voor maximale duurzaamheid. Bovendien zijn alle SYSTAINER® systemen stevig en slagvast en stof-en spatwater-proof.
 • Vervangbaarheid
  Elk onderdeel van de SYSTAINER®, zoals koffer, deksel, handgreep… kunnen gemakkelijk vervangen worden waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.
 • EURO-palletten – aangepaste afmetingen
  De hoogte van de SYSTAINER® eenheden en de gestandaardiseerde basis afmetingen laten een compacte stapeling toe. Dit bespaart geld en vermindert het volume tijdens het transport op palletten – of op een vrachtwagen, in magazijnen of in de detailhandel.

Meer info of een gratis offerte voor de Tanos Systainer®3?

+32 (0)11 31 66 31