Bedrijfswageninrichting voor dierenartsen

Wilt u een praktijkwagen die niet alleen overzichtelijk en hygiënisch is, maar ook is voorzien van alle gebruiksgemakken voor u als dierenarts? Zoals een CoolBox met extra stroomvoorziening, 230 volt voor een printer, stromend water met afvoer en de mogelijkheid tot het scheiden van afval. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden voor de inrichting van uw praktijkwagen.

Met ons unieke ladesysteem heeft u een optimaal overzicht. Op de vlakke laadvloer bovenop het ladesysteem kunt u eenvoudig grote dingen vervoeren, maar ook boodschappen doen of privégebruik blijft mogelijk. U benut het volledige laadvolume van uw wagen en houdt een vrij zicht rondom. Uw auto wordt hygiënisch, representatief, veilig en overzichtelijk. Door het lage zwaartepunt van dit lichtgewicht ladesysteem helt uw praktijkwagen minder over in bochten.

We begeleiden u volledig met het configureren naar de perfecte inrichting om professioneel te kunnen werken.

       BEKS-for-Vets

Beks for Vets

Eindeloze mogelijkheden

Het unieke ladesysteem van BEKS-for-Vets gaat verder waar andere systemen stoppen. Door de vele verschillende afmetingen, kunt u eindeloos combineren. Het systeem is modulair opgebouwd, en de vele accessoires creëren zowel binnen als buiten de lades volop mogelijkheden.

U kunt het systeem in iedere wagen gebruiken en het kan goed worden over gebouwd naar een volgende auto. Het systeem is gebouwd met duurzame en lichtgewicht materialen als aluminium, kunststof en lichtgewicht houtsoorten. Het frame is van een hoogwaardige RVS.

Bestelwagen inrichten met Beks-for-Vets online

Moeiteloos opbergen

Het BEKS-for-Vets ladesysteem zorgt voor een efficiënte inrichting, die opbergen een stuk gemakkelijker, overzichtelijker en hygiënischer maakt. Het ladesysteem wordt modulair opgebouwd vanaf de vloer. Afhankelijk van de afmetingen van uw voertuig, uw budget en uw wensen bepaalt u uw inrichting. Van een auto-apotheek in een personenwagen tot een compleet ladesysteem in een grotere praktijkwagen.

Dynnox Brancard systeem met BEKS-opbouw

Voor het vervoeren van een zwaar RX toestel met alle benodigdheden, of voor een complete behandelunit voor de paardentandarts, inclusief stroomvoorziening, stromend water en perslucht. De Dynnox is er klaar voor!

Dynnox is een multifunctioneel laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens vergelijkbaar met het principe van een ambulance-brancard. Door de unieke en veelzijdige functionaliteit is Dynnox een tijdbesparend en ARBO-vriendelijk transportmiddel.

U hoeft geen zware materialen meer te tillen en het gebruik van Dynnox bespaart u het vaak heen en weer lopen naar uw bedrijfswagen als u veel verschillende goederen naar de werkplek moet brengen.

Modulaire systemen

Naast de ladesystemen bieden we ook het VanCare modulaire systeem aan dat bestaat uit losse componenten. Deze kunnen op allerlei manieren worden samengevoegd tot één totaalinrichting.

Al onze bedrijfswageninrichtingingen worden zo ontworpen dat u gemakkelijk toegang hebt tot het nodige materiaal en de vervoerde goederen overzichtelijk en goed gestructureerd blijven.

Rekken, lades en koffers – samen met talrijke accessoires maken van ons Vancare systeem de perfecte inrichting voor elke type voertuig en alle branches.

Uiteraard is alles perfect te combineren om zo het maximale uit uw praktijkwagen te halen.

Wenst u meer info over de inrichting van uw praktijkwagen ?

+32 (0)11 31 66 31

Interesse in Beks for Vets voor de inrichting van uw praktijkwagen?

+32 (0)11 31 66 31