Pasvorm matten

Pasvorm matten voor bijna alle bestelwagens en/of vrachtwagens! Tevens ook maatwerk!

Pasvorm automatten worden perfect op maat voor uw auto gemaakt (100% pasvorm) en volgen alle contouren van de bodem, waardoor deze automatten in de eerste plaats het veiligst zijn omdat door de pasvorm de matten niet kunnen schuiven.
In de tweede plaats staat een pasvorm automattenset veel fraaier, dan een minder goed passende universele mattenset. 

Eigenschappen 

 • Uitstekende pasvorm
 • Autotapijt van de hoogste kwaliteit (ISO9000-cert.)
 • Kleurstelling tapijt en omzoming naar wens
 • Bijgeleverd eigen stoppersysteem ofwel origineel

Stofsoorten

 • Naaldvilt
  Deze tapijtsoort is robuust en is zeer degelijk. Naadvilt heeft nette uitstraling, en is voor normaal gebruik een nette en goede mat voor uw voertuig.
 • Ribtapijt
  Dit tapijt wordt veel toegepast in bedrijfswagens (bestelbusjes, vrachtwagens etc.). De polen zijn vast verweven in het tapijt en garanderen een zeer lange levensduur.
 • Luxe velours
  Dit tapijt kenmerkt zich door een zeer luxe uitstraling. De polen zijn vast verweven in het tapijt en garanderen een zeer lange levensduur.
 • Premium Velours 
  Deze pasvorm matten worden gemaakt van een fijne hoogwaardige velourskwaliteit tapijt. Dit tapijt kenmerkt zich door een extreem luxe uitstraling en een heerlijk gevoel. De polen zijn vast verweven in het tapijt en garanderen een zeer lange levensduur.

Rubbersoorten

Naast pasvorm tapijtmatten leveren wij ook pasvorm automatten in vier rubbersoorten: Diamantplaatrubber, Noppenrubber, Ribloper en Traanplaatrubber. 

Met de rubberen schaalmatten beschermt u de bodem van het voertuig tegen vuil en vocht. De mattensets zijn beschikbaar voor vele merken en typen voertuigen! De rubbermat is perfect passend voor het voertuig en volgt alle contouren van de bodem. Bovendien is deze mat buitengewoon geschikt voor bescherming tegen vocht en vuil. Rubberen matten zijn bijzonder praktisch bij natte en vuile omstandigheden. Na intensief gebruik is rubber prima afwasbaar en heeft een hele lange leversduur.

Rubber heeft tevens hoge anti-slip-eigenschappen, waardoor rubber vaak toegepast wordt als laadvloer. Lading zal op een rubberen laadvloer niet verschuiven, waar dat bij een tapijt of houten ondervloer wel het geval zal zijn.

Op zoek naar pasvorm matten voor uw bestelwagen?

+32 (0)11 31 66 31