Opstaptrede

Onze opstaptredes vergemakkelijken het in- en uitstappen van de laadruimte van de bedrijfswagen en biedt bescherming bij lichte aanrijdingen.
De opstaptrede is leverbaar voor wagens met en zonder trekhaak.

Rhino Glide Step

Een hypermoderne elektrische opstap voor de montage onder de schuifdeur van bedrijfswagens.
De elektrische Glide Step is verkrijgbaar in breedtes van 600 en 1200 mm en biedt de best mogelijke betrouwbaarheid en prestaties. Met zijn slanke ontwerp past deze opstap naadloos in de moderne voertuigen, waardoor het een goede visuele aanvulling is op bv. taxi’s, minibussen en ambulances.
Elk aspect van de Glide Step is verfijnd: een volledig nieuwe motor, een LED-strip voor beter zicht, nieuwe looprollen voor het soepeler in- en uitschuiven de trede, tot een verbeterde onderkant om het reinigen eenvoudiger te maken.
Download brochure

 

Rhino Impact Step

De ImpactStep beschermt uw voertuig tegen botsingen bij het parkeren en laden bij lage snelheden. Dit verlaagt de reparatiekosten en de stilstandtijd van het voertuig aanzienlijk, wat leidt tot grote besparingen voor hele wagenparken. ImpactStep is uitgerust met geavanceerde schokabsorberende eenheden en een speciale draaibare beugel die het voertuig beschermt tegen botsingen bij lage snelheid, zodat uw bestelwagen in beweging blijft.

ACCESS STEP

Rhino AccessStep

AccessStep is ontworpen met het oog op de dagelijkse gezondheid en veiligheid van gebruikers van bestelwagens, met een reflecterend label met hoge zichtbaarheid en een breed antislipprofiel. De AccessStep vergemakkelijkt niet alleen het instappen aan de achterkant van het voertuig, maar biedt ook een veilig en stabiel platform vanwaar je het dak van je bestelwagen kunt bereiken. Hierdoor hoef je je niet uit te rekken of op een band te klimmen tijdens het laden of lossen van goederen die bovenop je voertuig zijn opgeslagen – beide veelvoorkomende oorzaken van ongelukken met bestelwagens.

Rhino Towstep

Rhino TowStep

De TowStep is een gebruikersvriendelijke achteropstap, die gecombineerd kan worden met een trekhaak. Het uitneembare middeldeel geeft binnen seconden toegang tot de trekhaak. Met de TowStep hebben aanhangers volledige vrijheid door de indrukwekkende draaihoek van 110 graden. Montage kan eenvoudig tussen de flens en de trekhaak-bol (uitsluitend geschikt voor 2 bouten) en het benodigde montagemateriaal wordt bijgeleverd.

rhino connectplus

Rhino Connect+

Connect+ maakt het mogelijk om de originele parkeersensoren van uw voertuig, naadloos in uw Rhino opstap te integreren.
Het combineren van originele parkeersensoren en achteropstappen, was voorheen een tijdrovend proces. Het benodigd specialistische kennis, ingewikkelde herbedrading en brengt hiermee natuurlijk extra kosten met zich mee. Connect+ lost dit probleem netjes op, door elke OEM-sensor in de Rhino opstap te integreren via een eenvoudige ‘plug and play’-aansluitingen.

Rhino Fold Step

De Fold Step is een compleet nieuw product: een opvallend nieuw opvouwbaar opstapje. Met alle nieuwe functies, waaronder dempers om het opstapje af te remmen tijdens het opklappen, een ingebouwde handgreep om het opbergen en uitklappen te vergemakkelijken, eenvoudig onderhoud en nog veel meer, zal de Fold Step voor velen het nieuwe handmatige opstapje bij uitstek worden.

SmartStep Pro opstaptrede

Q-Step Smart-Step Pro

Dé nieuwe standaard voor ergonomie en gebruiksgemak. De Smart-StepPro maakt het in- en uitstappen van het voertuig veel gemakkelijker. Ook is de Smart-StepPro te gebruiken in combinatie met een trekhaak door middel van het uitneembare middendeel. Het royale antislip sta-vlak is 20 cm diep en voorzien van uitsparingen voor afwatering om wegglijden te voorkomen. De rode reflecterende strip over de gehele achterzijde van de Smart-Step verhoogt de zichtbaarheid voor andere voertuigen. Met de optionele Smart-Link kunnen de parkeersensoren worden verlengd en in de Smart-Step worden gemonteerd.

Q-Step one-step opstaptrede

Q-Step One-Step

Een simpele en relatief kleine opstap die het in- en uitstappen van het voertuig bevorderd. Ondanks zijn kleine uiterlijk biedt deze opstap toch een sta-diepte van 15 cm met een antislip oppervlak. Geschikt voor alle voertuigen waarbij de trekhaak op de flens wordt gemonteerd.

Q-Step Two-step opstaptrede

Q-Step Two-Step

Een simpele en relatief kleine opstap die het in- en uitstappen van het voertuig bevorderd. Ondanks zijn kleine uiterlijk biedt deze opstap toch een sta-diepte van 15 cm met een antislip oppervlak. Geschikt voor alle voertuigen waarbij de trekhaak op de flens wordt gemonteerd.

Q-Step Short-step opstaptrede

Q-Step Short-Step

Een duurzame aluminium opstap die het in- en uitstappen van het voertuig bevorderd. Door de antislip profilering op het sta-vlak van 10 cm, is er voldoende ruimte om veilig in- en uit te stappen. Robuust genoeg om uw bestelwagen te beladen met een heftruck. Leverbaar voor voertuigen zonder trekhaak.

Q-Step Steel-step opstaptrede

Q-Step Steel-Step

Een zeer robuuste stalen opstap die het in- en uitstappen van het voertuig bevorderd. Beschermt daarbij zeer goed tegen aanrijdingen en maakt zorgeloos laden met de heftruck mogelijk. Deze opstap heeft een antislip oppervlak met een traan-motief en een sta-diepte van 80mm. De opvallende rode banden markeren de uiteinden van de opstapkoker zeer duidelijk.

Q-Step Steel-step double opstaptrede

Q-Step Steel-Step Double

Een zeer robuuste stalen opstap die het in- en uitstappen van het voertuig bevorderd. Beschermt daarbij zeer goed tegen aanrijdingen en maakt zorgeloos laden met de heftruck mogelijk. Deze opstap heeft een antislip oppervlak met een traan-motief en een sta-diepte van 80mm. De opvallende rode banden markeren de uiteinden van de opstapkoker zeer duidelijk.

Q-Step Steel-step XL opstaptrede

Q-Step Steel-Step XL

De XL versie is de grote uitvoering van de Steel-Step opstap. Een zeer robuuste opstap die het in- en uitstappen van het voertuig bevorderd. Beschermt daarbij zeer goed tegen aanrijdingen en maakt zorgeloos laden met de heftruck mogelijk. Deze opstap heeft een antislip oppervlak met een traan-motief en een sta-diepte van 160mm. De opvallende rode banden markeren de uiteinden zeer duidelijk voor meer gebruikersveiligheid.

Q-Step Steel-step double XL opstaptrede

Q-Step Steel-Step Double XL

De XL Double is de grote uitvoering van de Steel-Step Double opstap. Een zeer robuuste opstap die het in- en uitstappen van het voertuig bevorderd. Beschermt daarbij zeer goed tegen aanrijdingen en maakt zorgeloos laden met de heftruck mogelijk. Deze opstap heeft een antislip oppervlak met een traan-motief en een sta-diepte van 160mm. De opvallende rode banden markeren de uiteinden zeer duidelijk voor meer gebruikersveiligheid.

Q-Step Side-step opstaptrede

Side-Step B22

Deze uiterst elegante Side- Step geeft extra gemak bij het instappen van uw voertuig.
De brede anti-slip profilering maakt het een robuuste opstap met een sportieve uitstraling.

GDW unistep opstaptrede

GDW Unistep

De UNISTEP is een opstaptrede die het gemakkelijker maakt om in en uit een bestelwagen te stappen. De opstaptrede kan bevestigd worden op elke trekhaak met een flenskogel die op 2 of 3 verschillende hoogtes gemonteerd kan worden (4 of 6 gaten).

Interesse in een opstaptrede voor uw bestelwagen?

+32 (0)11 31 66 31