Opstaptrede

Onze opstaptredes vergemakkelijken het in- en uitstappen van de laadruimte van de bedrijfswagen en biedt bescherming bij lichte aanrijdingen.
De opstaptrede is leverbaar voor wagens met en zonder trekhaak.

Glide Step

Een hypermoderne elektrische opstap voor de montage onder de schuifdeur van bedrijfswagens.
De elektrische Glide Stpe is verkrijgbaar in breedtes van 600 en 1200 mm en biedt de best mogelijke betrouwbaarheid en prestaties. Met zijn slanke ontwerp past deze opstap naadloos in de moderne voertuigen, waardoor het een goede visuele aanvulling is op bv. taxi’s, minibussen en ambulances.
Elk aspect van de Glide Step is verfijnd: een volldig nieuwe motor, een LED-strip voor beter zicht, nieuwe looprollen voor het soepeler in- en uitschuiven de trede, tot een verbeterde onderkant om het reinigen eenvoudiger te maken.
Download brochure

 

Rhino Towstep

De Rhino TowStep

De TowStep is een gebruikersvriendelijke achteropstap, die gecombineerd kan worden met een trekhaak. Het uitneembare middeldeel geeft binnen seconden toegang tot de trekhaak. Met de TowStep hebben aanhangers volledige vrijheid door de indrukwekkende draaihoek van 110 graden. Montage kan eenvoudig tussen de flens en de trekhaak-bol (uitsluitend geschikt voor 2 bouten) en het benodigde montagemateriaal wordt bijgeleverd.

rhino connectplus

Rhino Connect+

Connect+ maakt het mogelijk om de originele parkeersensoren van uw voertuig, naadloos in uw Rhino opstap te integreren.
Het combineren van originele parkeersensoren en achteropstappen, was voorheen een tijdrovend proces. Het benodigd specialistische kennis, ingewikkelde herbedrading en brengt hiermee natuurlijk extra kosten met zich mee. Connect+ lost dit probleem netjes op, door elke OEM-sensor in de Rhino opstap te integreren via een eenvoudige ‘plug and play’-aansluitingen.

Q-Step opstaptrede aluminium

De aluminium opstaptrede bestaat uit een aluminium kokerbalk van 100 X 75 mm. De uiteinden zijn voorzien zijn van een kunststof afwerking.

opstap-bumper staal

Q-Step opstaptrede staal

De opstaptrede wordt gemaakt van kokermateriaal met een afmeting van 80x80x3 mm. Het is een thermisch verzinkte constructie voorzien van aluminium tranenplaat. Uniek aan het q-tech product is dat het stopcontact voor de aanhanger-verlichting in de opstap/bumper is verwerkt.

GDW unistep opstaptrede

GDW Unistep

De UNISTEP is een opstaptrede die het gemakkelijker maakt om in en uit een bestelwagen te stappen. De opstaptrede kan bevestigd worden op elke trekhaak met een flenskogel die op 2 of 3 verschillende hoogtes gemonteerd kan worden (4 of 6 gaten).

Meer foto’s? Of wenst u meer info?

Bekijk onze voorbeeldinrichtingen voor enkele van de vele mogelijkheden.
Niet gevonden wat u zoekt? Contacteer ons voor een inrichting op maat.