Ladesystemen

Als alternatief voor de traditionele rekken tegen de zijwanden kan u kiezen voor ons ladesysteem. Dit zorgt voor een efficiënte inrichting, die opbergen een stuk gemakkelijker en overzichtelijker maakt. Bovendien verliest u geen ‘loopruimte’ op de laadvloer. Het ladesysteem wordt modulair opgebouwd vanaf de vloer met vier breedtes, acht hoogtes en elf dieptes die eindeloos te combineren zijn.

Als BEKSperience Center kan u bij ons het volledige assortiment van Beks ladesystemen komen ontdekken. Samen met u configureren we de perfecte inrichting voor uw noden.

Beksperience center
Uw bestelwagen online inrichten? Klik hier

Waarom een ladesysteem?

Het BEKS ladesysteem wijkt sterk af van de traditionele merken bedrijfswageninrichtingen. De ladesystemen komen op de vloer van de auto, in plaats van rekken die tegen de zijwanden staan. Hierdoor benut je de volledige inhoud van de laadruimte. Dit unieke ladesysteem biedt nog meer voordelen:

  • overzichtelijk opbergen van alle materialen;
  • meer materialen meenemen door het hoge laadvermogen in de lades en er bovenop;
  • gemakkelijk terugvinden van materialen en gereedschap door het werken met een vaste opbergplek;

Download folder Specificaties

De voordelen op een rij:

  • gereedschap gaat een stuk langer mee omdat het veilig wordt opgeborgen;
  • eenvoudig voorraadbeheer;
  • behoud van (vlakke) laadvloer zodat brede objecten gemakkelijk vervoerd kunnen worden;
  • brandstofbesparing door gebruik te maken van lichte materialen en optimale gewichtsverdeling;
  • hogere veiligheid door laag zwaartepunt en het voorkomen van rondslingerende materialen;
  • diefstalpreventie doordat de lading van buitenaf niet zichtbaar is en door het werken met afsluitbare lades;
  • hoge ergonomie door het voorkomen van bukken en klimmen in en uit de laadruimte van de auto.

Het BEKS ALU-line ladesysteem

Het BEKS ladesysteem is opgebouwd met duurzame en lichtgewicht materialen als aluminium (geanodiseerd), zetdelen van staal (thermisch verzinkt) en lichtgewicht houtsoorten (voornamelijk populier). Het frame is van een roestvast staal (inox).

De grotendeels aluminium bedrijfswageninrichting ziet er eenvoudig uit. Dat vinden wij een compliment! Bedrijfswageninrichtingen van hout, staal of aluminium hebben veelal ladengeleiders aan de zijkanten van de lades. Die ladegeleiders zijn duur, zwaar en kwetsbaar. Het vloerladesysteem van BEKS heeft haar eigen gepatenteerde lade geleide systeem. Stof, water en vuil hebben geen enkele invloed op het functioneren van het systeem.
De BEKS vergrendeling werkt op zwaartekracht. Dus geen ingewikkelde sluitconstructies, met palletjes, veertjes of kabeltjes.
Openen en sluiten van een BEKS-lade gaat heel eenvoudig en bovendien met 1 hand!

De ALU-line is modulair opgebouwd. Die bouwwijze zorgt ervoor dat de individuele lades onbeperkt zijn te koppelen in de hoogte en de breedte. Gecombineerd met de 11 verschillende dieptes biedt BEKS ruim 5,5 miljoen verschillende configuraties aan! Die verschillende mogelijkheden zijn nog uit te breiden met een keur aan accessoires.

Beks Slide: uittrekbare slede

Om je lading buiten het voertuig te gebruiken is een BEKS slide ideaal. Door het stevige vergrendelingssysteem staat de lading zowel binnen als buiten het voertuig stevig vast. De BEKS-Slide uittrekbare slede kunnen wij u in 5 uitvoeringen leveren.

Interesse in onze ladesystemen ?

+32 (0)11 31 66 31

BEKS-for-Vets: uniek ladesysteem speciaal voor dierenartsen

Beks for VetsWilt u een praktijkwagen die niet alleen overzichtelijk en hygiënisch is, maar ook is voorzien van alle gebruiksgemakken voor u als dierenarts? Zoals een CoolBox met extra stroomvoorziening, 230 volt voor een printer, stromend water met afvoer en de mogelijkheid tot het scheiden van afval. Ontdek het lichtgewicht opbergsysteem van BEKS-for-Vets.

Met dit unieke ladesysteem heeft u een optimaal overzicht. Op de vlakke laadvloer bovenop het ladesysteem kunt u eenvoudig grote dingen vervoeren, maar ook boodschappen doen of privégebruik blijft mogelijk. U benut het volledige laadvolume van uw wagen en houdt een vrij zicht rondom. Uw auto wordt hygiënisch, representatief, veilig en overzichtelijk. Door het lage zwaartepunt van dit lichtgewicht ladesysteem helt uw praktijkwagen minder over in bochten.

BEKS-for-Vets

Eindeloze mogelijkheden

Het unieke ladesysteem van BEKS-for-Vets gaat verder waar andere systemen stoppen. Door de vele verschillende afmetingen, kunt u eindeloos combineren. Het systeem is modulair opgebouwd, en de vele accessoires creëren zowel binnen als buiten de lades volop mogelijkheden.

U kunt het systeem in iedere wagen gebruiken en het kan goed worden over gebouwd naar een volgende auto. Het systeem is gebouwd met duurzame en lichtgewicht materialen als aluminium, kunststof en lichtgewicht houtsoorten. Het frame is van een hoogwaardige RVS.

Bestelwagen inrichten met Beks-for-Vets online

Dynnox Brancard systeem met BEKS-opbouw

Voor het vervoeren van een zwaar RX toestel met alle benodigdheden, of voor een complete behandelunit voor de paardentandarts, inclusief stroomvoorziening, stromend water en perslucht. De Dynnox is er klaar voor!

Dynnox is een multifunctioneel laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens vergelijkbaar met het principe van een ambulance-brancard. Door de unieke en veelzijdige functionaliteit is Dynnox een tijdbesparend en ARBO-vriendelijk transportmiddel.

U hoeft geen zware materialen meer te tillen en het gebruik van Dynnox bespaart u het vaak heen en weer lopen naar uw bedrijfswagen als u veel verschillende goederen naar de werkplek moet brengen.

Wenst u meer info over BEKS-for-Vets voor uw praktijkwagen?

+32 (0)11 31 66 31

BEKS – The Blue organizer

Speciaal voor politievoertuigen ontwikkelde Beks ladesystemen, kasten en bureaumeubels op maat gemaakt voor politiecombi’s en andere politievoertuigen.

BEKS inrichting politievoertuigen

Politievoertuig online inrichten

Onder zware omstandigheden

BEKS-for-Blue heeft vele dappere gebruikers die onder moeilijke en stressvolle omstandigheden hun werk doen. Daarbij wordt vaak niet zachtzinnig omgegaan met het equipment. Voor BEKS is dat geen probleem. Onze producten zijn ontwikkeld om ook onder deze zware omstandigheden probleemloos te functioneren.

Ook bij BEKS-for-Blue is maatwerk steeds mogelijk. Extra gewicht besparen, of afwijkende maatvoeringen? Geen probleem! BEKS-for-Blue gaat altijd een stapje verder.

Zeer betrouwbaar, sterk, uitgekiend en met een superscherpe prijsstelling en ook nog eens een zeer hoog kwaliteitsniveau. Gepersonaliseerd? Je eigen logo op de greep? Misschien een huisstijl doorgevoerd naar de laadruimte? Geen probleem. Contacteer ons voor alle mogelijkheden.

Interesse in BEKS systemen voor politievoertuigen?

+32 (0)11 31 66 31

Wenst u meer info over BEKS ladesystemen of een voorstel op maat?

+32 (0)11 31 66 31