Aluminium dakdrager: strakke vormgeving!

Naast de RVS- en stalen uitvoering leveren wij ook een aluminium dakdrager. Deze dakdrager is licht in gewicht en toch sterk. Voor de montage wordt steeds gebruik gemaakt van de voorziene montagepunten op het voertuig. Deze dakdragers zijn gebouwd om meer te dragen dan het toegelaten gewicht van het dak, het gewicht wordt steeds zo optimaal mogelijk verdeeld over het ganse dak.

Kenmerken

  • Brede dwarsprofielen met hoge draagkracht.
  • Antislip, voor uw veiligheid.
  • Maximale verdeling van het gewicht op het dak.
  • Maatwerk volgens uw specifieke wensen is steeds mogelijk.
  • Laag eigen gewicht.
  • Montage op de punten voorzien door de voertuigfabrikant.
  • Kan verplaatst worden op een ander voertuig door modulaire opbouw.
  • Gegarandeerde kwaliteit, A-merk.
  • Verschillende accessoires beschikbaar.

Verschillende merken en modellen

Wij zijn gespecialiseerd in dakdragers en dakdragersystemen en beschikken over een zeer groot assortiment dakdragers van de belangrijkste fabrikanten op de markt. In ons assortiment hebben we dakdragers in verschillende modellen waarbij ieder model zijn specifieke kenmerken, afwerking en materialen heeft. Uit ons ruim assortiment zoeken we steeds de dakdrager die het best voldoet aan uw transportbehoeften.

Onze demo-wagen komt naar u toe!

Onze demowagen is uitgerust met verschillende soorten dakdragers en komt naar u wanneer het u past. Zo verliest u geen kostbare tijd en heeft u een betere voorstelling van de mogelijkheden.

Ladders

Om tegemoet te kunnen komen aan uw wensen bieden we verschillende types ladders aan. Naast de ladder op achterdeur bieden we ook een plooiladder en vouwladder aan. Een gamma van compleet verschillende laddertypes, inspelend op de verschillende noden van onze klanten.

ladders-dakdragers

In het zwart? Ook dat kan 😉

Onze dakdragers en ladders zijn ook verkrijgbaar in zwart geanodiseerd tegen een geringe meerprijs.

Vraag naar de mogelijkheden
 
 
  
 

Accessoires

Door de vele accessoires wordt het gebruiksgemak van de producten nog verhoogd. Een gamma standaard accessoires zorgt voor veel extra mogelijkheden. Heeft u een specifieke wens? Contacteer ons voor een oplossing op maat!

Special: black edition

Ga voor de “special look” en kies voor de zwart gecoate dakdragers. Eventueel te combineren met een zwarte ladder en zwarte sidebars zodat u stijlvol de baan op kan.

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Meer foto’s? Of wenst u meer info over onze aluminium dakdragers?

Bekijk onze voorbeeldinrichtingen voor enkele van de vele mogelijkheden.
Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons voor een inrichting op maat.