Maak van uw bestelwagen een blikvanger

Het besturen van een cool busje voelt super, maar het besturen van een busje dat de aandacht trekt, voelt superieur. Onze accessoires stralen kwaliteit en luxe uit. Bij het ontwerp van deze accessoires werd niet enkel naar functionaliteit gekeken, maar naar design tot in de details. Hierdoor zijn ze niet alleen functioneel, maar passen deze naadloos in het voertuigdesign.

RUUUD Dakdragers

RUUUD dakdragers zijn ontwikkeld om een ​​modern en kwalitatief hoogstaand designalternatief te bieden voor de standaard roestvrijstalen of aluminium dakdragers. Een RUUUD dakdrager blinkt uit in ontwikkeling, materiaal en design.

Iedereen gebruikt zijn imperiaal om verschillende soorten materialen en goederen te vervoeren die niet in de bagageruimte van de bestelwagen passen. Om in iedere situatie de beste oplossing te bieden, biedt RUUUD een gesloten of een open zijwandprofiel. Een open zijwand biedt meer bevestigingsmogelijkheden dan een gesloten zijwand. Een gesloten zijwand heeft een lager profiel waardoor er meer dakspeling ontstaat. Deze zijn steeds standaard voorzien van een dakdragerbrede ladderrol.

De zwarte kleur op een RUUUD dakdrager wordt bereikt door een chemisch proces genaamd anodiseren en geeft het aluminium een ​​zwarte kleur. Tijdens het anodiseerproces krijgt het aluminium een ​​gecontroleerde oxidatielaag die het aluminium beschermt tegen onder andere UV-straling, zilte lucht, sneeuw en regen maar ook tegen wrijving, slijtage en roest. Het anodiseerproces is heel anders dan bij spuitverf of poedercoating. Het is geen laagje op het aluminium maar het maakt het aluminium zelf tot een bepaalde diepte zwart. Zo zijn krassen minder zichtbaar. Bijkomend voordeel van geanodiseerd aluminium is dat het 100% recycleerbaar is.

Sidebars

RUUUD sidebars maken werkelijk het verschil! Hun engagement voor kwaliteit komt tot uiting in het gebruik van hoogwaardig metaal en een duurzame poedercoating, wat resulteert in robuuste en langdurige producten. Bovendien zijn al onze RUUUD sidebars TÜV/ABE goedgekeurd, wat garant staat voor hun veiligheid en conformiteit.

Met een keuze uit drie verschillende types sidebars en beschikbaar in glanzende, matte of zwarte afwerking, biedt RUUUD diversiteit die aan diverse voorkeuren voldoet:

  • met gebogen uiteinden: de teruglopende uiteinden sluiten naadloos aan op de lijnen van de bestelwagen, wat een gestroomlijnde look oplevert.
  • rechte sidebars: de gelaste, ronde uiteinden voegen een vleugje luxe toe aan het voertuig, passend bij iedere bestelwagen.
  • met zwarte kunststof bochtuiteinden: vrijwel identiek aan de gebogen eindserie, met één opvallend verschil. De bochten aan de uiteinden zijn gemaakt van zwart kunststof en worden stevig in de buis bevestigd, terwijl de gebogen eindserie bestaat uit één buis waarvan de uiteinden met precisie gebogen worden met behulp van een buigmachine.

Deze sidebars gaan verder dan louter esthetiek; ze voorzien extra bescherming bij zijdelingse botsingen, terwijl het doordachte design ervoor zorgt dat de uitstraling van uw bestelwagen volledig tot zijn recht komt.

 

Zijtredes

RUUUD zijtredes vormen de perfecte samensmelting van doel en functionaliteit. Hun voornaamste doel is het vereenvoudigen van het in- en uitstappen door een extra trede aan het voertuig aan te bieden. Bij het ontwikkelen van deze tredes werd niet alleen gefocust op functionaliteit, maar werd nog een stap verder gegaan. Niet alleen ogen onze treden state-of-the-art, maar ze bieden ook extra bescherming bij kleine botsingen.

Alle RUUUD tredes zijn TÜV/ABE goedgekeurd. Het assortiment omvat drie verschillende modellen, zodat u het ontwerp kunt kiezen dat het beste bij uw voertuig past. De zijtredes worden direct op het frame van het voertuig gemonteerd, op bestaande bevestigingspunten, zonder de noodzaak van boren.

RUUUD volgt het QFD-principe: kwaliteit, functionaliteit en design. Met deze principes in gedachten werden de zijtredes ontworpen. Ze hebben de juiste breedte voor comfortabel in- en uitstappen, de juiste grip om uitglijden te voorkomen onder alle omstandigheden, en een prachtige kwaliteit die naadloos aansluit bij het ontwerp van bestelwagens.

Velgen

Maak uw bedrijfswagen helemaal af door RUUUD velgen te monteren. De velgen in ons assortiment zijn leverbaar in diverse maten en zijn TUV, ABE en ECE goedgekeurd. Deze zwarte velgen geven je voertuig een stoere en sportieve uitstraling.

Onze velgen kunnen geleverd worden met zomer-, winter- of all season banden van verschillende merken.

Voor- en achterspoilers

Laat de bestelwagen opvallen met een sportieve en strakke afwerking. Onze voor- en (achter)spoilers zijn op maat ontworpen voor elk bestelwagenmodel en zorgen voor een perfecte pasvorm. Ze geven de bestelwagen een persoonlijk tintje en een unieke look. De ABS spoilers zijn leverbaar in diverse kleuren.

Verlichting

Uw bestelwagen extra verlichten? Kies voor werklampen met een gedurfde uitstraling, ontworpen voor maximale zichtbaarheid.

Extra verlichting kan de veiligheid van de bestuurder en andere weggebruikers vergroten, vooral bij slechte weersomstandigheden, in het donker of op moeilijk begaanbare wegen. Het verbetert de zichtbaarheid, wat essentieel is voor het voorkomen van ongevallen.

Voor bestelwagens die worden gebruikt voor werkdoeleinden, zoals bouwvoertuigen of servicewagens, kan extra verlichting essentieel zijn. Het biedt beter zicht op werkplekken, laadruimtes of uitrusting, vooral in situaties met weinig omgevingslicht en helpt bij het laden en lossen.

Zetelhoezen

Onze zetelhoezen zijn vervaardigd uit de beste kwaliteit kunstleer. Perforaties in de rugleuning en zitvlak zorgen voor een ademend en comfortabel geheel. Door de nieuwe generatie eco SKAI-leer zijn de stoelhoezen nog duurzamer en voldoen ze aan de hoge kwaliteitseisen van de ISO 9000-normering. Door de driedubbel gevoerde foamlaag zijn de stoelhoezen bovendien zeer slijtvast en verhogen ze het zitcomfort. De stoelhoezen passen perfect om de originele bekleding en krijgen hierdoor een professionele uitstraling. De zetelhoezen zijn makkelijk afwasbaar met water en indien nodig wasbaar zonder vormverlies.

Stoffering interieur

De keuze om de laadruimte te stofferen brengt talloze voordelen met zich mee, waaronder een opmerkelijke vermindering van holle geluiden. Deze doordachte toevoeging draagt bij aan een rustigere en meer comfortabele omgeving, zelfs tijdens het vervoer van goederen.

Het stofferen van de zijwanden, wielkasten, het tussenschot en het plafond biedt niet alleen bescherming tegen krassen, maar behoudt tevens de netheid van de laadruimte. Het resultaat is een esthetisch aantrekkelijke en professionele uitstraling die getuigt van zorgvuldigheid en aandacht voor detail.

De laadruimte wordt niet alleen een functionele plek voor het vervoeren van goederen, maar ook een gebied van stijl en luxe. Deze gestoffeerde afwerking creëert een ambiance van kwaliteit en professionaliteit, waardoor de bestelwagen niet alleen een praktisch transportmiddel is, maar ook een representatieve extensie van het bedrijf.

Op zoek naar styling voor uw bedrijfswagen?

+32 (0)11 31 66 31