Pick-up inrichting & accessoires

Met onze oplossingen voor pickups kan uw pick-up probleemloos omgebouwd worden naar een functionele bedrijfswagen of om ermee op road-trip te trekken.
De ideale inrichting van uw pickup bepaalt u zelf. Via onderstaande opties ontdekt u enkele van de vele mogelijkheden. Uiteraard kunnen we steeds al uw wensen op maat uitwerken.

Ladesystemen

Het Beks ladesysteem zorgt voor een efficiënte inrichting, die opbergen een stuk gemakkelijker en overzichtelijker maakt. De vele indelingsmogelijkheden van de lades bevorderen het overzicht.
De lichtgewicht ladesystemen worden opgebouwd uit duurzame materialen. Beks gebruikt hiervoor aluminium, RVS, staal en hout.
Bent u toe aan een andere auto? Geen probleem! Het systeem kan eenvoudig worden overgebouwd.

Roof Racks en dakdragers

Een dakdrager op een pickup biedt extra laadruimte, waardoor grote of onhandige voorwerpen veilig kunnen worden vervoerd zonder de cabine te beperken. Dit vergroot de veelzijdigheid van de pickup, ideaal voor avontuurlijke reizen, professioneel gebruik of het eenvoudig meenemen van extra bagage.

PickUp Box

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om gereedschappen veilig te vervoeren in uw pick-up?
Ontdek de PickUp Box met bijna 400 liter laadvolume, toegankelijk vanaf beide zijden van het voertuig en in bewezen LogicLine-kwaliteit.
Bij de constructie was het belangrijk dat de PickUp Box kan worden gecombineerd met alle populaire PickUp-modellen. Deze universele toepassingsoptie biedt u maximale flexibiliteit.

Verlichting

De toevoeging van extra verlichting op uw pickup is essentieel voor een veelzijdig gebruik van uw voertuig. Signalisatieverlichting, zoals zwaailichten of extra knipperlichten, verhoogt de zichtbaarheid en verbetert de veiligheid op de weg, vooral in situaties waarin een duidelijke signalisatie van cruciaal belang is.

Voor werkgerelateerde taken zijn werklampen een onmisbaar onderdeel van de extra verlichtingsuitrusting op pickups. Deze krachtige lampen zorgen voor helderheid en verlichten het werkgebied, waardoor taken zoals laden/lossen of reparaties efficiënt kunnen worden uitgevoerd, zelfs bij weinig licht.

Voor kampeerliefhebbers is campeerverlichting een welkome toevoeging. Subtiele sfeerverlichting in het laadruim of rondom de camper maakt het verblijf aangenaam en creëert een gezellige atmosfeer tijdens avonden op de camping.

Voor off-road avonturen in donkere omgevingen zijn schijnwerpers van onschatbare waarde. Ze bieden krachtige verlichting over lange afstanden en vergroten daarmee de zichtbaarheid van de bestuurder, waardoor het navigeren door moeilijk terrein veiliger wordt.

De combinatie van signalisatieverlichting, werklampen, campeerverlichting en schijnwerpers maakt de extra verlichting op pickups veelzijdig en functioneel, waardoor het voertuig zich aanpast aan verschillende scenario’s en behoeften, zowel op de weg als off-road.

Camping

Daktenten op een pickup voegen een avontuurlijk tintje toe aan reizen, waardoor kamperen een unieke en comfortabele ervaring wordt. Met het gemak van eenvoudige installatie bieden onze tenten een snelle ontsnapping naar de natuur, zonder te moeten inboeten op uw slaapcomfort.

Het ontwerp van onze pickup-daktenten zorgen voor stabiliteit en bescherming, terwijl het verhoogde platform een prachtig panoramisch uitzicht biedt. Of het nu gaat om een off-road avontuur of een rustige kampeertrip, deze combinatie van pickup en daktent biedt de vrijheid om op elke gewenste locatie te overnachten. De compacte vormfactor van de tent op het dak zorgt ervoor dat er voldoende ruimte overblijft in de laadruimte van de pickup voor andere benodigdheden.
Met de mogelijkheid om snel van slaapplaats naar reismodus te schakelen, wordt het verkennen van afgelegen plekken moeiteloos en plezierig.

Velgen

Het uitrusten van uw pickup met stoere zwarte velgen voegt niet alleen een krachtig visueel element toe, maar versterkt ook de robuuste uitstraling van het voertuig. De zwarte afwerking creëert een modern en agressief uiterlijk dat perfect past bij de stoere aard van een pickup.

Onze velgen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook duurzaamheid en prestaties, waardoor ze ideaal zijn voor zowel stedelijke als off-road avonturen. De combinatie van krachtige functionaliteit en stijlvolle vormgeving maakt de zwarte velgen een populaire keuze voor diegenen die hun pickup willen personaliseren.

Kortom, uw pickup uitrusten met velgen is een eenvoudige maar impactvolle manier om je pickup een indrukwekkende en onderscheidende uitstraling te geven.

Accessoires

Extra accessoires vergroten niet alleen de functionaliteit, maar ook de robuuste uitstraling van uw pickup. Zo kan uw pickup vooraan uitgerust worden met een bumperbescherming die niet alleen een imposante uitstraling geeft, maar ook zorgt voor extra bescherming tijdens off-road avonturen. Het toevoegen van een trekhaak aan de achterkant biedt daarentegen de mogelijkheid om trailers, caravans of andere voertuigen met gemak te trekken, waardoor de veelzijdigheid van uw pickup wordt vergroot.

Om de zijkanten van het voertuig te beschermen tegen onverwachte obstakels en ruige terreinen, zijn sidebars een waardevolle toevoeging aan de uitrusting. Deze zorgen niet alleen voor extra veiligheid, maar voegen ook een stoer element toe aan het algehele ontwerp van de pickup.

De Safari-snorkel is een ander opmerkelijk accessoire dat de pickup uitrust voor off-road omgevingen. Het verhoogt de luchtinlaat en zorgt ervoor dat de motor schoon en efficiënt blijft, zelfs in stoffige of modderige omstandigheden.

Ook een lier is een onmisbaar gereedschap voor off-road liefhebbers. Gemonteerd op de voorkant van de pickup, biedt de lier de mogelijkheid om het voertuig of anderen in noodgevallen te trekken, waardoor het een cruciaal stuk uitrusting is voor avontuurlijke reizen in uitdagende omstandigheden.

Op zoek naar een inrichting of accessoires voor uw pickup?

+32 (0)11 31 66 31