Q-Top aluminium imperiaal

De Q-Top aluminium imperialen zijn uiterst geschikt voor het dagelijks vervoer van zwaar en/of lang materiaal. Door het slimme ontwerp is de aluminium imperiaal qua draagvermogen net zo krachtig als een stalen uitvoering, maar met het voordeel van minimaal onderhoud en licht in gewicht en dus brandstof besparend.

Materiaal/uitvoering van de Q-top dakdragers

De imperiaal is geproduceerd van een zeer hoogwaardig soort aluminium. Alle basis onderdelen zijn in een matte “look” geanodiseerd waardoor het geheel een zeer fraai uiterlijk heeft. De zijkanten zijn standaard voorzien van een zwart rubberen profiel dat, naast een beschermende, ook een esthetische functie heeft. Zowel het bevestigingsmateriaal als de montagesteunen zijn van RVS.

De speciale opbouw van de dwarsliggers en het lage eigen gewicht maakt deze imperiaal zeer passend bij de huidige wensen en eisen. Eigenschappen als een lager brandstofgebruik, meer laadvermogen, stiller rijden en esthetica maken dit Q-Top product revolutionair.

Standaard wordt de Q-Top aluminium imperiaal geleverd met diffusers die windruis optimaal minimaliseren.

De Q-Top aluminium imperiaal met open zijprofiel

De nieuw ontwikkelde O19 aluminium imperiaal heeft open zijkanten die hoger zijn dan die van de gesloten uitvoering. Deze imperiaal is speciaal ontwikkeld voor klanten die dagelijks één of meerdere ladders op hun dak vervoeren. De open zijstructuur leent zich namelijk perfect om een ladder met wijkende eindsporten doorheen te steken, en hem eenvoudig vast te snoeren.

Uniek daarbij aan deze O19 aluminium imperiaal is, dat de positie van de dwarsdragers zich op dezelfde hoogte bevinden als die van de onderste lengtedragers. Het wordt hierdoor nog eenvoudiger om een ladder te bevestigen. Bovendien bieden de hoge zijkanten meer stabiliteit bij transport van grotere ladingen.

Interesse in Q-Top aluminium dakdragers?