Q-Top aluminium imperiaal

De Q-Top aluminium imperialen zijn uiterst geschikt voor het dagelijks vervoer van zwaar en/of lang materiaal. Door het slimme ontwerp is de aluminium imperiaal qua draagvermogen net zo krachtig als een stalen uitvoering, maar met het voordeel van minimaal onderhoud en licht in gewicht en dus brandstof besparend.

Q-Top imperialen zijn maatwerk. Elke specifieke bedrijfswagen heeft een ideale hoeveelheid draagliggers voor een optimale gewichtsverdeling. Hierdoor kan de maximale daklast van het voertuig altijd benut worden. Q-Top imperialen zijn verkrijgbaar voor elk type bedrijfswagen.

Q-Top C13

Imperiaal met gesloten zijdes. Lading steekt niet uit door het zijframe.
Het dichte zijframe van dit dakrek is voorzien van een rubber strip. Deze voorkomen dat lange materialen wegglijden wanneer ze tegen de imperiaal gezet worden.

Q-Top O19

Imperiaal met open zijdes. Makkelijk vastsnoeren en geschikt voor ladders.
Door het open zijframe van dit dakrek is het eenvoudig om lading vast te zetten over de gehele lengte van de imperiaal.

Q-Top O19 zwart

Sjiek. Stoer. Stijlvol. Robuust. En omdat het mooi is.
Zwarte poedercoating heeft een lichte structuur en maakt een imperiaal extra krasbestendig. Prachtig design en functionaliteit in één.

C13 versus O19

Welke imperiaal biedt de beste functionaliteit om ’t zware werk te doen?

C13 versus O19 Welke imperiaal biedt de beste functionaliteit om 't zware werk te doen?

TÜV-gecertificeerd.
Veiliger dan veilig.

TUV getestAl de Q-Top imperialen zijn volledig gecertificeerd door TÜV.

Een wereldwijd bekend certificeringsbureau dat volgens de hoogste DIN normen de producten testen op basis van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
Dit is overigens niet de enige norm waar wij mee werken. Wij zijn ook ISO-9001 gecertificeerd. Dit betekend dat wij al onze processen monitoren om altijd de kwaliteit hoog te houden. Van het plaatsen van uw order tot de controle van elk onderdeel dat wordt verwerkt in onze producten.

Functionele accessoires

Interesse in een Q-Top dakdrager voor uw bestelwagen?

+32 (0)11 31 66 31